VIP dag

Jouw bedrijfsfundament, jouw brand en alles wat daarbij hoort, helder en uitgewerkt in 6 weken.

Boek dan de VIP dag

‘Discover your brand’.

Jij bent een ondernemer die begaan is met haar klanten. Jij wil ze echt verder helpen, want jij hebt en voelt die sterke missie en wil jouw klanten laten zien & voelen wat er allemaal mogelijk is.

Elke vezel in je lijf schreeuwt dat jij het anders doet dan de rest.

NU wordt het tijd om daar de juiste woorden, passend bij wie JIJ bent, bij te vinden. 

Zodat iedereen snapt, weet en voelt wat JIJ allemaal te bieden hebt.

Helaas vindt je de woorden maar niet en blijf je strugglen met teksten.

Dan opvallen op de juiste manier, op jouw manier met jouw unieke verhaal wordt lastig.

Maar is wel essentieel om naar dat volgende niveau te gaan met jouw bedrijf.

Om die groei door te zetten en te realiseren waar jij zo naar verlangt.

Niet alleen vanwege het resultaat in omzet en winst, maar juist vanwege de impact die jij wil maken, met jouw UNIEKE kijk in jouw vakgebied.

Maaike de Vogel

Voel jij dat dit over jou gaat?

Dan is NU de tijd om door te pakken & is mijn VIPdag voor jou.

Dit traject is speciaal voor jou als dienstverlenende ondernemer met een volle agenda.

Ik weet als geen ander hoe kostbaar tijd is en met dit traject heb jij jouw complete & unieke brand helder in 6 weken van Aftrap tot aan jouw brandrapport bij jouw thuis op de mat.

Maaike de Vogel

Waardoor jij:

 • Meer inzicht in jezelf hebt gekregen.
 • Rust ervaart, omdat je precies weet welke pijlers in jouw merk belangrijk zijn.
 • Overzicht & helderheid over wat bijdraagt aan het versterken van jouw merk en ook, wat niet.
 • Jouw boodschap die je vol kracht en zelfverzekerdheid overal deelt, keer op keer op keer.
 • Maar ook weet hoe je jouw brand omzet in beeld (eventueel samen met jouw fotograaf)
 • Vooral jouw ‘favoriete’ klanten aantrekt, omdat zij de klik voelen & weten dat jij hen het beste kan helpen met (x). Zodat jij niet alleen resultaat ziet in omzet, maar vooral in voldoening en impact.
 • Een business en merk met eigenheid, waardoor jij pas echt met je kop boven dat maaiveld uitsteekt. Krachtig en zelfverzekerd.
 • Verbinding met jouw doelgroep, die vol zit met allemaal ‘favoriete’ klanten van jou.

Stay true to your values. That’s why you were a success in the first place, and that’s how you make incredible things happen

Rafe Offer

Maaike de Vogel

De VIPdag is voor jou als jij voor jezelf duidelijk hebt dat je echt een missie hebt waar je impact mee wil maken, maar…

 

… je worstelt steeds met het verwoorden ervan,

…je teksten voor social media of website moet je er echt uit persen, 

…je voelt dat je eigenheid mist in je bedrijf of je bent zoekende naar de eigenheid voor je business, 

…nu niet de juiste energie uitstraalt waardoor je als ’13 in een dozijn’ of  ‘vanille’ overkomt.

 

Je weet ook dat die helderheid niet met een uurtje geregeld is. Dus als jij bereid bent om tijd, maar vooral effort in de basis van jouw business te stoppen, wat ik je aanraad 😉 

Hoe gaat het in zijn werk…

✅ Om de VIPdag goed te starten krijg je van te voren een vragenlijst en een 2 uur durende aftrap, waarin ik je de hemd van het lijf vraag.

✅ Al deze informatie verwerk ik in een overzicht die jij natuurlijk ter goedkeuring ontvangt.

✅ Daarnaast ontvang jij een werkboek thuis waarmee je aan de slag gaat voor de VIPdag zelf.

✅ De dag duurt 4 uur en hierin gaan we verder vanuit de aftrap en het werkboek. Op die manier gebruiken we de tijd het effectiefste.

✅ Daarna mag jij achterover leunen 😉 en ga ik voor je aan de slag.

✅ Alle informatie die jij deelt ga ik verwoorden in jouw unieke brand.

✅ Uiteraard stuur ik je de eerste opzet al toe en hebben we een videocall om alle puntjes op de I te zetten.

✅ Na deze call verwerk ik de laatste dingen en sluiten we wederom af met een videocall.

✅ Na 3 maanden hebben we opnieuw een call ter evaluatie. 

👉🏼 Tussendoor ben ik bereikbaar voor vragen of als de twijfel ineens toeslaat. 

👉🏼 En zelfs daarna ben ik bereikbaar voor jou als je even niet weet hoe je het geheel vertaalt of dat iets wel of niet bij jouw brand past.

Wat heb jij allemaal helder gekregen van jouw brand?

Jouw gehele merkidentiteit

 • Kernwaarden
 • Drijfveren
 • Persoonlijkheid
 • Waarom – Hoe – Wat
 • Missie / Visie
 • Merkessentie
 • Onderscheidend vermogen

Jouw doelgroep

 • Wie je doelgroep is (welke doelgroep echt bij jou past)
 • Waar zij mee worstelen en wakker van liggen
 • Wat hun grootste dromen zijn
 • En veel meer

Jouw brand / positionering

 • Belofte
 • Brandidee
 • Positioneringsstatement
 • Aanbod
 • Mediakeuze 
 • Merkverhaal
 • Kleuren 
 • Persoonlijke contentpijlers
Maaike de Vogel

Kortom, de complete basis om te verwoorden wat jouw verhaal is. waar jij voor staat en wat jou drijft in de kern van wie je bent.

Zodat jij met kracht en zelfverzekerdheid, jouw bedrijf verder kan voeren. vanuit wie jij bent. alleen dan klopt het altijd.

En natuurlijk zodat niks of niemand jou aan het twijfelen brengt. Jij weet waar jouw basis op gebaseerd is en dan is het niet meer nodig om te kijken naar wat anderen doen of te doen wat ‘heurt’.

Zij gingen jou voor:

Opvallen in een overvolle markt? Dan moet je bij Maaike zijn! Positionering is enorm belangrijk, vooral voor Business Coaches. Voor mij was de reden om in het VIP-traject van Maaike te stappen om mijn coachingsbedrijf efficiënt te rebranden. Voorheen leerde ik men enkel videomarketing en postioneerde ik mij als Video Coach. Op een gegeven moment was ik mijn bedrijf ontgroeid en wilde ik mij postioneren als Business Coach die haar klanten leert om goed zichtbaar te zijn met videomarketing, maar ook een goedlopend bedrijf te runnen door middel van High Ticket Closing. Het was best moeilijk om deze boodschap goed uit te dragen, gelukkig heeft Maaike me hier deskundig en professioneel bij kunnen helpen.

Tijdens de VIP Dag stelde zij mij zeer persoonlijke vragen om mijn ‘Why’ in kaart te brengen. De dag was keurig verzorgd, uitgeprint werkboek met hapjes en drankjes. Het was voor mij erg fijn dat ik alles bij haar kon neer leggen. Vervolgens is zij verder aan de slag gegaan om mijn rapport uit te werken, tijdens het traject heb ik ook een coaching call gekregen en was zij altijd tel. bereikbaar.

Aan het einde van het traject, ontving ik per post mijn uiteindelijke brand rapport met een persoonlijk kaartje, wijn en borrel hapjes. Heel attent!

Mijn grootste eye-opener was dat ik dichtbij mijn kern kwam: mijn eigen pad volgen. als ik het kan, kunnen anderen het ook. Hiermee hoop ik nog vele andere ondernemers te inspireren en persoonlijk verder te helpen. Ik heb de samenwerking met Maaike als heel persoonlijk en fijn ervaren. Heel erg bedankt voor alle ondersteuning om mijn brand, positionering en ‘Why’ kracht neer te zetten.

Felicia Lin

LIN Videomarketing

Voordat ik het traject startte bij Maaike riep ik maar wat over mijn why, how en kernwaarden. Maaike stelt precies de juiste vragen om tot de kern te komen. Het heeft mij veel inzichten gegeven en ik kan nu veel zelfverzekerder over mijn why, how en kernwaarden schrijven en praten. Omdat ik nu precies weet waar ze vandaan komen en waarom ze bij mij passen. allemaal danzij Maaike! Maaar het gaat nog veel verder, want ze denkt ook mee in je branding en content enzovoort.

Sandra de Hoon

weggeverexpert & De Hoon VBS

Samenwerken met Maaike is super fijn, ze is een heel warm en open persoon. Ze is oprecht geïnteresseerd en vraagt net even verder, waardoor er soms verrassende dingen uit gesprekken komen.

Verrassend in positieve zin, punten die je zelf wellicht niet zo snel zou bedenken over jezelf en je bedrijf, maar wat Maaike wel boven water én mooi omschreven krijgt. Die informatie is heel waardevol voor het optimaliseren van je personal brand. Hierdoor heb ik nu een mooie vertaling van mijn personal brand, zodat ik nog beter mijn doelgroep kan helpen.

Deze hulp was zéér welkom, want het is een grote switch van Virtual Assistant naar Virtual Assistant trainer. Met het brandrapport kan ik nu lange tijd vooruit en heb ik alle belangrijke informatie nu mooi op een rij. Dank je wel Maaike!

Shirley van Dam-Weber

VA Shirley

Ik ben bij Maaike terecht gekomen omdat ze ontzettend goed zichtbaar is op social media en veel informatie deelde over de branding sessies. Daarnaast was ik door iemand doorverwezen! Voor dat ik bij Maaike startte had ik het gevoel alsof ik een soort van basis mistte in alles wat ik deed en uitdroeg. Ik was ondernemer, maar waarom was ik begonnen en wat wilde ik uitdragen, dat had ik totaal niet helder. Nu veel meer! Nu is het bij mij ook een kwestie van doen, maar Maaike heeft mij handvatten gegeven die het voor mij nu een stuk makkelijker maken om zichtbaar te zijn op een manier die ik wil en voor ogen heb. Ik ga nu zelf aan de slag met mijn website, het verhaal, mijn merkverhaal en mijn why helpen mij nu op weg om de juiste klanten te vinden die bij mij passen. Mijn grootste eyeopener wat dat mijn ‘why’ eigenlijk al in me zit. Dat ik door er bewust over na te denken dit naar buiten kan laten komen. Aan het eind heb ik een mooi document met ontzettend veel info en waarde ontvangen, over waar ik mag staan als ondernemer en wat ik aan ‘why’ mag uitdragen. Zo fijn!

Sylvia Klink