Why traject

Weet jij niet wat je moet vinden van die hele ‘WHY’?

Klinkt het allemaal nogal ‘vaag’ voor je?

Want wat kan je er dan eigenlijk mee? 

Maar wil jij wel opvallen op jouw manier? 100% eigenheid voelen in jouw verhaal?

Maaike de Vogel

Geen ‘vanille’ of ’13 in een dozijn’ zijn. Maar verbinding maken vanuit dat verhaal met gelijkgestemde personen? Klanten aantrekken waar je 100% energie van krijgt?

Lees snel door, want… 

… jouw why is niet:

– Financieel onafhankelijk zijn

– Dat droomhuis realiseren

– De vrijheid die je wil ervaren

Dat zijn resultaten!

 

Jouw why is niet tastbaar, is niet SMART realiseerbaar en zeker niet iets wat geschreven is op of naar jouw business.

Jouw why zit op jou als mens en wanneer je het boven hebt dan voel je aan alles (kippenvel enzo) dat het klopt.

Dat dit de interne drive is om jouw missie te volgen, je bent niet voor niets ondernemer geworden, toch? (Al heeft iedereen een why, ook als je in loondienst werkt). 

Jouw WHY laat zien waar jij echt je voldoening uithaalt. En dat kan op verschillende manieren tot uitvoering worden gebracht.

Je kan makkelijker keuzes maken, omdat jij weet waar JIJ blij van wordt en je weet dus met welke beslissingen je dichtbij jezelf blijft. Essentieel voor jouw eigen geluk.

Als ondernemer zet je het in voor je brand, voor je bedrijf,

Zodat jij op die unieke manier communiceert en pitcht.

Zodat jij mensen aantrekt die resoneren met jouw kijk op de wereld.

Zodat jij jezelf onderscheid op de enige krachtige manier, vanuit jouw verhaal en waar jij voor staat, in essentie. Duidelijk verwoord.

Zodat jij jouw why, door alle gebeurtenissen helder te hebben, om kan zetten naar jouw merkverhaal en door te laten werken in al jouw teksten. 

Mensen willen tenslotte zaken doen met mensen. Het is essentieel om op te vallen op de juiste manier, vanuit de juiste intenties, met jouw pure verhaal. Zo raak je de juiste snaar, omdat je mensen emotioneert i.p.v. informeert.

Twijfel jij of je jouw why al hebt?

Start met de

‘rate your why call’

We denken al snel dat we onze why gevonden hebben. Te vaak blijkt dit meer een missie of heeft het alleen betrekking op onze business. Ook voel je hem nog niet. Het kwartje moet dan nog vallen.

Deze call is voor jouw als jij denkt dat je jouw why gevonden hebt, maar ….

…niet weet hoe je deze moet verwoorden, 

…je ziet dat deze geschreven is naar en voor jouw business,

…twijfelt of dit een why is,

…je zelf in cirkeltjes blijft denken.

Maaike de Vogel
Maaike de Vogel

Of je weet niet waar je moet beginnen met het vinden van jouw WHY.

Ik ga je heel direct vertellen of jouw why wel een why is

We gaan in gesprek en ik vraag je het hemd van het lijf, zo ontdekken wij of jij in de juiste richting zit en of die why van jouw wel klopt. 

Wanneer je echt jouw why hebt gevonden en dit deelt met jouw doelgroep trek jij de mensen aan waar jij blij van wordt en energie van krijgt.

En niet geheel onbelangrijk, je stoor ook mensen af die hier niet op aan gaan en dus ook echt niet JOUW mensen zijn.

Weet jij zeker dat je nog zoekende bent?

Boek vandaag nog jouw ‘WHY traject’ en zorg ervoor dat jij voor eens en voor altijd opvalt op een manier die voor niemand te kopiëren is. 

Wat je mag verwachten in dit traject?

  • Start met een vragenlijst voorafgaand aan de aftrap van 2 uur. 
  • 2 uur durende sessie waarin we ingaan op alle details en ik vraag je steeds iets verder te graven.

Your gold is in the details.

  • Ik verwerk dit in een overzicht met thema’s die passen bij wat je allemaal vertelt en hiermee trappen we het volgende gesprek van 1,5 uur af.
  • Vanuit de grootste thema’s gaan we jouw essentie vinden en dit verwoorden we tot jouw WHY in de volgende sessie van  1 uur.
  • In de laatste sessie van 1.5 uur gaan we jouw HOW & WHAT formuleren. Zonder hoe jij werkt en wat jij levert is de cirkel tenslotte niet compleet.
  • Een door mij uniek merkverhaal van jou verwoord met jouw eigenheid die 100% bij je past. 

Inclusief:

  • Niet goed geld terug garantie. 
  • Garantie op het vinden en verwoorden van jouw WHY (ik geloof in de methode en er is nog nooit een klant geweest die haar WHY niet heeft gevonden). 

 

Prijs € 795 exclusief btw.

Lees hier hoe zij het hebben ervaren:

Ben je opzoek naar jouw why? Dan ben je bij Maaike aan het juiste adres. En ik kan het weten, want ik had al twee keer eerder bij andere coaches een ‘why-traject’ gevolgd. Daarin hebben we zeker mooie stappen gezet, maar mijn échte ‘waarom’, die ene magische zin die mijn ‘purpose’ omschrijft, had ik nog niet gevonden. Die vond ik pas in het traject van Maaike.

Ze gebruikt een prachtige methode, die dus ook echt werkt. Ze gaat gestructureerd en effciënt te werke en bovendien luistert ze goed, denkt ze met je mee en weet ze snel tot de kern te komen. Ze wist me op mijn gemakt te stellen, waardoor de sessies zelf ook heel aangenaam en waardevol waren. Maaike is dus de juiste persoon als jij jezelf beter wilt leren kennen en in één heldere zin wilt samenvatten waar je voor staat. Als kers op de taart helpt ze je ook om dit te vertalen naar wát je doet en hoe je dit doet.  

Paula van Strien

StartNuOp

Voordat ik met het traject begon wist ik wel wat ik ongeveer wilde, maar ik kon het niet goed onder woorden brengen. Het voelde alsof ik de puntjes op de i miste, het was het net niet! Ik vond het lastig om online zichtbaar te zijn, omdat ik niet wist wie ik wilde aanspreken en wat ik wilde vertellen. Om erachter te komen wat ik nou precies miste ben ik ingestapt bij Maaike. 

Al vanaf het allereerste gesprek voelde ik een onwijze klik met Maaike. Hierdoor durfde ik haar mijn verhaal te vertellen en twijfelde ik ook niet om dieper te gaan dan ik normaal zou doen. Door de vragen die zij stelde werd mijn why en mijn boodschap steeds duidelijker! 

De echte eye-opener kwam toen ik het rapport aan het eind ontving. Alles wat ik las voelde helemaal als mezelf en elke zin was helemaal raak. Sinds ik het traject heb gedaan weet ik waarom ik doe wat ik doe. Ik weet nu wie en waarom ik mensen wil helpen. en hoe ik dit het beste kan verwoorden.

Kayleigh

Ambitious Rebels

Het heeft mij opgeleverd dat ik nu weet waar ik voldoening uithaal en het helpt mij bij het maken van keuzes zowel werk als privé. 

Een mooi inzicht vond ik dat inspiratie niet altijd is door een mooi verhaal te vertellen op een podium maar juist ook door je acties. Verder is het vooral een bevestiging van wat je diep vanbinnen al we weet maar nooit echt verwoord hebt. 

Martin Aarnoudse

Holly “Ik heb mijn WAAROM en hoe ik deze kan delen helder. Mijn doel voor ogen en weer nieuwe inzichten.”

Ik liep vast omdat ik zelf met meerdere dingen bezig ben. Ik vond het lastig om dit samen te brengen en kreeg het niet goed verwoord. Nu heb ik het duidelijk verwoord en op papier.

De samenwerking met Maaike vond ik fijn en voelde gelijk vertrouwd. Ze was er echt voor mij en ik voelde de passie en betrokkenheid. Maaike denkt mee en helpt met het onder woorden brengen van wat ik bedoel. Ik heb Maaike al aanbevolen bij anderen (nu ook bij jou), omdat ze weet waar  ze mee bezig is en stuurt en begeleid in het proces.

Dyonne van Baarle-Knuist

DyonneHoly

Wil jij de volgende zijn met een leven en business vanuit ‘purpose’.❤️

Maaike de Vogel